mail doesn't send after crawl complete, notification TestMail works

(from github.com/bombanfall)
Hi, no email gets sent on crawler complete but test email works. No error log gets generated? I can use sendmail system wide also. Where do I start my troubleshooting?

Thanks!

(from github.com/marevol)
It’s better to check fess-crawler.log with debug level.

(from github.com/bombanfall)

It’s better to check fess-crawler.log with debug level.

This is from log at the time when email should have been sent:

2019-08-23 00:00:03,714 [main] INFO [Postbox]
2019-08-23 00:00:03,714 [main] INFO postOffice: PostOffice@7b1e5e55
2019-08-23 00:00:03,714 [main] INFO postalParkingLot: SMailPostalParkingLot:{{category:{main}=motorbike:{session=javax.mail.Session@4c1d59cd}}}@76cf841
2019-08-23 00:00:03,714 [main] INFO postalPersonnel: FessMailDeliveryDepartmentCreator$1:{SMailConventionReceptionist:{[]}@297c9a9b, batch:{[proofreader:{pmcomment}]}}@20999517

(from github.com/marevol)
Did you check a debug log?

(from github.com/bombanfall)

Did you check a debug log?

Sorry, yes here it is:

2019-08-27 02:44:57,698 [main] INFO …Sending mail actually: #1b791dca
/= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Mail Message
subject: [FESS] Crawler completed: fess-01
from: Administrator <systemstatus@>
to: [user@mail.com, user@mail.com]
reply: root@localhost
return: root@localhost
sysInfo: {theme=CrawlerPostcard, dfmail=crawler.dfmail, locale=none, category=main}

(from github.com/marevol)
Fess seems to send it.